Wi-Fi smart Water Detector Vergroten

Wi-Fi smart Water Detector

Nedis

030395Direct leverbaar via onze webshop, vandaag verstuurd.

Nieuw

Deze slimme draadloze waterlekkagedetector met alarm is uiterst eenvoudig in gebruik. Hij wordt direct op uw Wi-Fi aangesloten: geen aparte hub vereist.

Maakt het bewaken van waterlekkages op moeilijk te bereiken plaatsen eenvoudig
Eenvoudig te bedienen, maar inzetbaar voor een zeer complex probleem. De meeste waterlekkages beginnen op moeilijk te bereiken plaatsen onder de vloerdelen. Nu kunt u eindelijk risicogebieden bewaken en in een vroeg stadium worden gewaarschuwd wanneer water wordt gedetecteerd, voordat het probleem een groot probleem wordt.

Meer details

€ 39.95

incl. BTW

Controleert meer dan een meter van een leiding
Het enige wat u moet doen is de eenheid plaatsen waar zich een probleem zou kunnen voordoen. U kunt het handige slanke verlengstuk gebruiken om moeilijk te bereiken plaatsen te controleren, dankzij zijn breedte van slechts 6 mm en zijn lengte van 115 cm.

Onderhoudsvrij
Deze onderhoudsvrije eenheid heeft een stand-bytijd van meer dan twee jaar zodat u lange tijd geniet van volledige gemoedsrust.

Pushberichten
Wanneer de draadloze waterdetector water waarneemt, wordt een geluidsignaal geactiveerd om u te waarschuwen en er wordt een pushbericht naar uw mobiele telefoon verstuurd. Bij het eerste teken van een probleem bent u gereed om in actie te komen.
Met een draadloos bereik tot maximaal 45 m kan deze detector op de moeilijkst te bereiken plaatsen in uw woning of kantoor worden geplaatst.

Over Nedis® SmartLife
Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals gloeilampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk, .is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.
Of u nu op zoek bent naar één slimme gloeilamp of contactdoos, of uw hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk smart technologie tegenwoordig is.

 

• Waterdetectie en waarschuwing over een mogelijk probleem in een zeer vroeg stadium - om een kostbaar ontstaan van vocht- en waterschade te voorkomen

• Geluidsalarm en pushbericht op uw telefoon - om ervoor te zorgen dat u snel wordt geïnformeerd

• Is direct op uw Wi-Fi-router aangesloten - geen verdere hub vereist • Levensduur batterij meer dan twee jaar - voor lange controleperioden

• Met de verlengkabel kunt u controleren tot maximaal 115 cm vanaf de detector - voor ontoegankelijke leidingen

 

Kleur

Wit

Type stroombron

Batterij Gevoed

Materiaal

Kunststof

Ingangsvoltage

3 VDC

Geschikt voor

Nedis® SmartLife

Draadloze technologie

Wi-Fi

Zendfrequentie

2400-2484 MHz

Maximale antenne versterking

2 dBi

Maximaal zendvermogen

14 dBm

App beschikbaar voor

Android™
IOS

Diepte

67 mm

Breedte

67 mm

Bedrijfstemperatuur

0-40 °C

Gewicht

78 g

Hoogte

24 mm

Bediening door mobiele app

Ja

Geluid

50 dB

Extensie dikte

6 mm

Uitbreidingsbreedte

27

Lengte verlengkabel

1.15 m

Type detector

Water

Vereiste batterijen (meegeleverd)

CR2

Maximale stroomverbruik

330 W

Aantal producten in verpakking

1 Stuks

Ingangsstroom

0.11 A

Max. batterijduur

24 months

Kleur Wit
Maat Water
Type Wifi Smart Water detector
Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.