Smart Rookmelder / Wi-Fi Vergroten

Smart Rookmelder / Wi-Fi

Nedis

030034Direct leverbaar via onze webshop, vandaag verstuurd.

Nieuw

Deze Wi-Fi-rookmelder waarschuwt je voor zowel rook als voor een extreme toename van de temperatuur – er klinkt een luid alarm voor iedereen die dichtbij is en je ontvangt tevens een melding op je telefoon, waar je op dat moment ook bent.

Deze rook- en hittemelder is gemakkelijk te monteren en wordt eenvoudig met je Wi-Fi gekoppeld zonder tussenkomst van een hub.

De melder beschikt over twee geruststellende veiligheidsfuncties; hij detecteert namelijk zowel rook als een snelle toename van de temperatuur.

Meer details

€ 39.95

incl. BTW

De rook- en hittemelder kan eenvoudig gekoppeld worden met andere SmartLife producten voor extra beveiligingsopties. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je slimme lampen aan gaan wanneer er rook wordt gedetecteerd, zodat je veilig weg kunt komen.

Over Nedis® SmartLife

Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s – allemaal te bedienen via een eenvoudige en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening die ondersteund worden door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan je bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd. Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of stopcontact, of dat je je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

 

Type detector

Rook

 

Hitte

Draadloze technologie

Wi-Fi

EN-conform

EN14604

Kleur

Wit

Antenneversterking

2 dBi

App beschikbaar voor

Android™ & iOS

Bedrijfstemperatuur

5 - 37 °C

Frequentiebereik

2412 - 2484 MHz

Geluid

90 dB

Geschikt voor smarthome

Nedis® SmartLife

Incl. batterijen

2x AA/R6

Ingangsspanning

3 VDC

Max. radio zendvermogen

20 dBm

Sensor levenscyclus

10 jaar

Kleur Wit
Maat Rookmelder
Type Wifi Smart rookmelder
Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.