HUMAX TV+ H3 met Netflix! Maak van uw TV een Smart TV! Vergroten

HUMAX TV+ H3 met Netflix! Maak van uw TV een Smart TV!

Humax

200174Niet meer leverbaar

Nieuw

Veel huishoudens beschikken niet over een Smart TV. Een Smart TV is simpel gezegd een TV die u aansluit op het internet en waarbij u via Apps toegang hebt tot allerlei content, het internet of media kunt afspelen die op andere apparaten in huis is opgeslagen.

Als u niet beschikt over een Smart TV maar toch wilt genieten van alle mogelijkheden die een Smart TV biedt, dan heeft HUMAX nu iets moois voor u.

Meer details

€ 39.95

incl. BTW

Met de HUMAX TV+ H3 maakt u namelijk in een handomdraai uw huidige TV Smart! Met Apps die geselecteerd en aangepast zijn om op TV te gebruiken. Denk aan het bekijken van Uitzending Gemist, Films/Series, Nieuws of YouTube. Een nieuwe TV kopen is dus helemaal niet nodig. En het mooie is dat dat ook nog eens heel gemakkelijk kan.

APPS OP UW TV

Een avondje gezellig voor de buis is nog steeds een favoriete bezigheid van veel mensen. Vanaf nu wordt TV kijken nog leuker. Met de HUMAX TV+ H3 wordt uw TV ineens heel Smart.

Apps kent u van uw smartphone of tablet. Het gebruik ervan is heel gemakkelijk. Dat gemak kunt u met de HUMAX TV+ H3 nu ook ervaren op uw TV. Vanaf nu bekijkt u dat grappige YouTube filmpje of een gemiste uitzending niet meer op het kleine scherm van uw smartphone of laptop/PC maar gewoon op het grote TV Scherm. Samen, met het hele gezin.

NL STORE: DE MEEST POPULAIRE TV APPS VOOR U GESELECTEERD

Er zijn heel veel Apps beschikbaar, maar welke App moet u kiezen? Zijn de Apps geschikt voor een TV-scherm? Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet heeft HUMAX de meest gebruikte Nederlandse Apps op TV voor u geselecteerd. Lekker overzichtelijk en de Apps zijn gegarandeerd geschikt om op een TV-scherm te bekijken. Dat is handig!

MIJN APPS, DAAR DRAAIT HET OM

HUMAX besteedt veel aandacht aan een eenvoudig gebruik van haar producten. De HUMAX TV+ H3 heeft daarom een overzichtelijke menustructuur die bestaat uit slechts 4 regels. De Apps die u vaak gebruikt verplaatst u eenvoudig naar ‘Mijn Apps’. Zo hoeft u nooit lang te zoeken naar uw favoriete Apps. Vanuit de NL Store of HUMAX Store selecteert u de Apps die u naar ‘Mijn Apps’ wilt downloaden. Makkelijker kan bijna niet. En om het helemaal gemakkelijk te maken is de meeste populaire TV App in Nederland al voorgeprogrammeerd: YouTube. Zo kunt u direct beginnen met het kijken van leuke filmpjes op uw grote TV-scherm.

NIET AFHANKELIJK VAN EEN KABELAANBIEDER/TV PROVIDER
De HUMAX TV+ H3 kunt u op elke TV in huis gebruiken. Het enige wat u nodig heeft is een (Wifi) internetverbinding en een TV met een HDMI-aansluiting.

Dat maakt de H3 ook ideaal voor een TV op uw slaapkamer of zolder. U kunt nu ook daar gemiste uitzendingen, complete series of een film kijken zonder dat u een antennekabel hoeft te trekken.

Met de HUMAX TV+ H3 bent u bovendien niet gebonden aan een TV-abonnement van uw kabelaanbieder.

WAAR IS DE AFSTANDSBEDIENING?

De HUMAX TV+ H3 wordt geleverd met een compacte gebruiksvriendelijke afstandsbediening met een beperkt aantal knoppen. Overzichtelijk en gemakkelijk.

Wilt u de TV+ H3 bedienen met uw smartphone of tablet dan is dat uiteraard ook mogelijk. Download de gratis HUMAX CAST App op uw smartphone of tablet en deze wordt in een handomdraai een afstandsbediening.

SPECIFICATIES
NL store: de meest populaire TV Apps voor u geselecteerd
Apps door HUMAX getest en geschikt gemaakt voor weergave op TV
Makkelijke installatie en overzichtelijk menu
HUMAX Mediaspeler (DLNA): draadloos afspelen van muziek, foto’s en video vanaf apparatuur uit hetzelfde netwerk
Eenvoudig te bedienen via simpele afstandsbediening of via de gratis ‘HUMAX Cast APP’ op uw smartphone/tablet
1080P full-HD weergave
Ingebouwde wifi
HDMI, Ethernet, SPDIF audio uitvang, USB, voeding
Winnaar RED DOT Design Award

Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.