| Welkom op de site van Smorenberg |

Top

Oyster Vision 65 cm skew

Omschrijving

De besturingseenheid wordt gemonteerd in de camper of caravan en zorgt ervoor dat de schotel met een druk op de knop op de juiste satelliet wordt uitgericht. Deze besturingseenheid wordt aangeloten op een black box, zodat alle electronica in de camper/caravan zit en niet in de buitenunit!

Bij het selecteren van een kanaal vanuit de receiver draait de schotel automatisch naar de gewenste positie! Indien u van een astra 1 kanaal naar astra 3 kanaal schakelt, dan draait de schotel hier automatisch naar toe. Zo ook naar Astra 2 of de Hotbird satelliet!

Tevens is de Oyster Vision Skew voorzien van een automatische SKEW regeling. Dit betekent een ongestoorde ontvangst in het (zuid)westen en (zuid) oosten van Europa. (Portugal-Griekenland)
skew
In deze regio's is het noodzakelijk om de LNB (kop) iets om zijn as te verdraaien, dit draaien doet deze automaat automatisch Door de kromming van de aarde is in deze regio's het polarisatievlak van het satellietsignaal verdraait.

65 skew gebied

Gebied geel: ontvangstgebied via de Astra 1 satelliet

Gebied rood: Ontvangstgebied via de Astra 3 satelliet

Bij de vision skew Twin kan nog een willekeurige tweede digitale receiver aangesloten worden zodat men op 2 plaatsen in de caravan of camper verschillend kan kijken.
Meerprijs:  €149,00

Montage:

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren en repareren van (automatische) schotels, antennes, televisies, digitale ontvangers en internet  voor caravans, campers, boten en vrachtwagen.

Specificaties

Merk Oyster

Stel vraag over dit product

Contactgegevens

  • Vernieuwen

* Verplichte velden

Installatie aanvraag

Installatie aanvraag

  • Reload captcha

* Verplichte velden