Ethernet adapter USB 2.0 - 10/100 Mbits Vergroten

Ethernet adapter USB 2.0 - 10/100 Mbits

Logilink

030449Direct leverbaar via onze webshop, vandaag verstuurd.

Nieuw

Dit product voegt een PC of laptop zonder vrije ethernet aansluiting toe aan een netwerk via een USB poort.
Deze USB/ethernet adapter heeft een USB 2.0 interface waardoor een maximale snelheid behaald kan worden van 480 Mbps.
Hierdoor kan een PC of laptop zonder ethernet aansluiting toch op hoge snelheid deelnemen aan een netwerk.

Meer details

€ 17.95

incl. BTW

Ontworpen voor de Ultrabook 

De USB 2.0 Fast Ethernet Adapter is speciaal ontworpen om Fast Ethernet connectiviteit te geven aan uw Ultrabook, of elke andere computer die geen Ethernet-poort heeft. U kunt deze Fast Ethernet adapter simpelweg in een USB 2.0 poort  op uw Ultrabook steken en u krijgt direct toegang tot een stabiele 10/100Mbps Ethernet verbinding. De adapter is tevens een snelle en handige manier om Ethernet functionaliteit toe te voegen aan een desktopcomputer zonder dat u de behuizing van de computer hoeft te openen. De adapter is backward-compatible met de USB 1.1 standaard en werkt naadloos met Microsoft Windows 2000/XP/Vista/7/8/8.1, Linux en Mac OS 10.x. 

USB 2.0 voor Full 10/100Mbps Ethernet prestaties

In tegenstelling tot USB 1.1 adapters, die slechts overdrachtssnelheden van 12Mbps bieden via USB, is de adapter ontworpen op basis van de USB 2.0 standaard en daardoor in staat om snelheden van 480Mbps te behalen, waardoor u verzekerd bent van full 10/100Mbps Ethernet prestaties, zonder enig compromis.

Compact ontwerp en Power over USB

De adapter heeft een compact ontwerp waardoor de adapter eenvoudig te gebruiken is in een drukke werkomgeving. Met ondersteuning voor power over USB, kan deze Ethernet adapter werken zonder extra voedingsadapter.

Laag Stroomverbruik

De adapter is ontworpen voor een efficiënt energieverbruik en voorkomt onnodige energieverspilling. De adapter kan automatisch de stroomtoevoer verminderen als het apparaat zich in idle modus bevindt, of tijdens momenten van weinig netwerkverkeer.

Kleur Wit
Maat 0.25 meter
Type Ethernet adapter
Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.