AV1000 Nano powerline start-set 1000 MBPS, TP-Link Vergroten

AV1000 Nano powerline start-set 1000 MBPS, TP-Link

TP-Link

030384Levertijd 2 tot 5 dagen

Nieuw

Powerline Broadband: met HomePlug AV2 Standard kan de hoge gegevensoverdrachtsnelheid 1000 Mbps bereiken, waarmee aan al uw online behoeften wordt voldaan.

Gigabit-poort - biedt veilige bekabelde netwerken voor desktopcomputer, Smart TV of gameconsole.

Plug and Play - hiermee kan uw powerline-netwerk binnen enkele minuten worden opgezet, zodat u meteen kunt genieten van snelle bedrade verbindingen.

Ingebouwde uittrekbare contactdoos, om geen stopcontact te verliezen.

Gepatenteerde energiebesparende modus - vermindert automatisch het energieverbruik tot 85%.

Meer details

€ 79.95

incl. BTW

De kit wordt geleverd met geavanceerde HomePlug AV2-technologie en biedt gebruikers hoge gegevensoverdrachtsnelheden tot 1000 Mbps - ideaal voor bandbreedte-intensieve toepassingen zoals HD/3D/4K-videostreaminggames, online games en grote bestandsoverdrachten .

Met een Gigabit Ethernet-poort stelt de kit gebruikers in staat om een ​​bandbreedte-intensief apparaat met hoge snelheden op internet aan te sluiten, waardoor een soepele streaming van Ultra HD-video wordt gegarandeerd.
De kit is daarom de perfecte metgezel voor home entertainment.

Sluit een CPL aan op de router of uw Box. Steek een andere powerline in een stopcontact in een andere kamer. Sluit hem via Ethernet aan op uw apparaat met internet - en u bent klaar!

Heeft u problemen met het aansluiten van uw apparaten? De kit heeft een ingebouwd stopcontact. Uw Powerline kan nu worden gebruikt als een standaard stopcontact. Sluit je smart-tv of gameconsoles aan op de adapter. Geen verloren vangst.

 

Het ingebouwde ruisfilter helpt voorkomen dat elektrische signaalruis de prestaties van uw elektriciteitsleiding beïnvloedt.

De toekomst is groen voor powerline-adapters. Het handige ontwerp en de geavanceerde energiebesparende modus van de kit, die automatisch overschakelt van de normale werkmodus naar de energiebesparende modus, vermindert het stroomverbruik tot 85%*.

Type TP-Link AV1000
Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.