Ezviz W3 WLAN router Dual-band Vergroten

Ezviz W3 WLAN router Dual-band

Ezviz

030041Levertijd 2 tot 5 dagen

Nieuw

De W3 kan met meer apparaten verbinding maken dan de standaard thuisrouters. De router is uiterst stabiel bij hoge belasting en herstelt snel wanneer de verbinding met een camera wordt verbroken. De W3verbetert de verbindingssnelheden en maakt eenvoudig verbinding met slimme thuisterminals.

Meer details

Levertijd 2 tot 5 dagen

€ 89.95

incl. BTW

Qualcomm’s Quad-Core Snapdragon-chip zorgt voor hogere prestaties van de verbindingen. Samen ondersteunen de twee frequentiebanden toegang tot internet voor meer dan 50 gebruikers, terwijl een hoogwaardige vermogensversterker en

een lageruisversterker (PA+LNA) een groter draadloos bereik waarborgen.

De W3 is voorzien van Beamforming+-technologie. De functie voor aanpassing van het dynamische signaal vergrendelt de positie van een mobiele telefoon of IP-camera automatisch, waarna het Wi-Fi-signaal selectief wordt verzonden. Waar het apparaat ook heen gaat, het signaal volgt.

Met één druk op de knop ‘IPC Access/SYNC’ worden alle EZVIZcamera’s in de buurt automatisch met de W3 verbonden. Met een druk op de WPS-knop op externe apparaten wordt de verbinding voltooid.

De W3 maakt gebruik van het nieuwe ontstoringsalgoritme en is dan ook speciaal geschikt voor drukke huishoudens. Zelfs met meer dan 30 routers in de omgeving, kan de W3 ervoor zorgen dat IP-camera’s en andere apparaten probleemloos online kunnen gaan, zelfs met twee wanden ertussen.

Interfaces: 3x RJ45 10/100/1000MBit/s, 1x RJ45 10/100/1000MBit/s – WAN

WLAN-standaard: WLAN (IEE802.11b), WLAN (IEE802.11g), WLAN (IEE802.11n), WLAN (IEE802.11a), WLAN (IEE802.11ac)

Frequentie: 2,4Ghz, 5Ghz

Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.