Kit met flexible LEDstrip, controller-RGB-5 meter Uitbreiden

Kit met flexible LEDstrip, controller-RGB-5 meter

Nova

120098

Nieuw

Led strip 5 meter RGB - 60 SMD leds per meter - Strip is IP65 - adaptor is IP20 - LED SMD3528 achterkant LED strip kan je plakken Inclusief afstandbediening

Meer details

Staat in bestelling

€ 59.95

incl. BTW


Liever ophalen in één van onze winkels?:

Led strips zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de verlichtingsmarkt. Dit komt door de vele toepassingen en mogelijkheden een Led strip u biedt. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij voor u een pakket aan complete strips samen gesteld. Deze strips hebben een lengte van 3 en/of 5 meter. Tevens hebben wij een RGB set inclusief afstandsbediening bijgevoegd.  De strip is IP65 dus kan ook buiten worden toegepast. (enkel de strip, niet de adapter). De adapter kunt u middels een steekverbinding koppelen aan de LED strip en vervolgens in uw stopcontact steken. De strip is voorzien van 3M tape zodat u deze eenvoudig overal kan bevestigen. De strip is iedere 5cm in te korten.

Toepassingsmogelijkheden zijn er te veel om op te noemen, maar hieronder een paar suggesties;

Als koofverlichting, rondom een tafel, in een bar gedeelte, om uw tv thuis enz.

Deze ledstrip heeft een opgenomen vermogen van 24W, een lengte van 5000mm en heeft 60 leds op een meter. Deze RGB strip wordt geleverd met een afstandsbediening zodat uw diverse kleurencombinaties kan maken.

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.