PC - Multimedia-Kabeltester / Toongenerator Vergroten

PC - Multimedia-Kabeltester / Toongenerator

Nedis

130067Direct leverbaar via onze webshop, vandaag verstuurd.

Nieuw

Deze toongenerator met versterkersonde identificeert bedrading of kabels en spoort deze op binnen een groep zonder de isolatie te beschadigen. Dit gereedschap wordt gebruikt bij het installeren van een netwerk en het controleren van objecten.

Meer details

€ 39.95

incl. BTW

De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of meerdere frequentiesignalen uit en heeft twee enkelvoudige testcartridges en een vieraderige testkabel. Wanneer u de toongenerator gebruikt wanneer de draden gebonden zijn en in de muur zijn verborgen of bij elkaar worden gehouden door een klem, is het signaal dat wordt verzonden door het hoofdframe zeer eenvoudig te testen met de sonde. De geleiding van de bedrading, een fout in de bedrading, de polariteit van het circuit, een netwerk of de voedingsspanning van de modulaire kabel kan worden getest met deze groeptester. Het verloop van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden nagegaan met behulp van het controlelampje en de toon uit de speaker.


Eigenschappen

• Test het kabelsignaal zonder moeite
• Uitgerust met volumeregeling
• Inclusief aansluiting voor hoofdtelefoon

Inhoud verpakking

Versterkersonde
Toongenerator
2x 9 V-batterij
Opslagtas
Snelstartgids


Type Toongenerator
Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.