Ethernet adapter USB-A 3.0, 1000 Mbps + 3 port USB hub Vergroten

Ethernet adapter USB-A 3.0, 1000 Mbps + 3 port USB hub

030286Direct leverbaar via onze webshop, vandaag verstuurd.

Nieuw

Combinatie van passieve USB 3.0 HUB met Gigabit Ethernet-adapter, voor gemakkelijke en snelle aansluiting van uw favoriete USB-randapparatuur op uw notebook, tablet of pc met een enkele USB-kabel, en voor snelle netwerk- en internettoegang met Gigabit Ethernet-verbinding.
Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht is het een ideaal accessoire voor op reis.

Meer details

€ 29.95

incl. BTW

Het biedt drie USB 3.0-poorten met de Plug & Play-functie en standaard USB-opladen - de HUB detecteert automatisch aangesloten apparatuur voor opladen via USB. De USB 3.0-interface is vooral belangrijk voor gegevensoverdracht vanaf USB 3.0-geheugenkaarten en flash-schijven, die de hoge overdrachtssnelheid het meest zullen gebruiken. Deze HUB wordt gevoed vanuit de USB-bus en heeft een ingebouwde overstroombeveiliging van uw computer in geval van kortsluiting op de randapparatuur. De interface is compatibel met USB 2.0.

 

De Gigabit Ethernet-poort maakt snelle netwerk- en internettoegang mogelijk met een Gigabit Ethernet-verbinding. U hoeft geen extra gigabit netwerkkaart aan te schaffen en een PCI / PCIe- of Express / CardBus-slot te delen. Deze adapter voldoet aan de USB 3.0-specificatie en garandeert een echte 10/100/1000 Mbps netwerksnelheid zonder enig compromis. De netwerkverbinding kan ook worden gebruikt in het Android-systeem. De ondersteuning van deze functie moet echter rechtstreeks door de fabrikant in het betreffende Android-apparaat worden opgenomen. U kunt deze ondersteuning eenvoudig controleren in Netwerkverbindingsinstellingen → Andere netwerken, die Ethernet moet bevatten.

 

Als u het MacOS-besturingssysteem gebruikt (vooral Sierra 10.12), download dan de stuurprogramma's voor de LAN-poort hieronder, in het tabblad "Download".

 

In geval van problemen met de installatie, technische moeilijkheden of het niet correct functioneren van de apparatuur, kijk dan eerst voor de mogelijke oplossing op het tabblad FAQ.

 

Lange productbeschrijving: i-tec USB 3.0 Slim HUB 3-poort + Gigabit Ethernet-adapter, USB 3.0 naar RJ-45, 10/100/1000 Mbps, 3x USB 3.0-poort, voor notebook ultrabook tablet-pc, Windows Mac Linux Android

 

  • 1x integrated USB 3.0 cable for connecting to the host device (16 cm)

  • 3x USB 3.0 port

  • 1x Ethernet GLAN RJ-45 port (ASIX AX88179)

  • LED indicator

  • OS: Windows 7 / 8 / 8.1 /10, macOS X, Linux, Android, Chrome OS

  • Product dimensions: 123 x 29 x 19 mm

  • Product weight: 50 g

  • Package dimensions: 220 x 153 x 32 mm

  • Package weight: 105 g

Type Ethernet adapter+ Hub
Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.