| Welkom op de site van Smorenberg |

Top

VERHUUR Geluid en Licht

 

Voorwaarden

 

- Reserveringen dienen minimaal 3 werkdagen voor huurdatum te worden gemaakt. Mocht u later reserveren dan kunnen wij niet garanderen dat de apparatuur nog te huur is.
- De apparatuur kan alleen afgehaald worden in Alkmaar of Beverwijk. In overleg kunnen wij de apparatuur eventueel voor u bezorgen en ophalen.
De kosten hiervoor zijn 50 euro binnen een straal van 25 KM. Daar buiten vraag een prijsopgave.
- Het tonen van een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID kaart)
- Het tonen van een bank- of giroafschrift niet ouder dan 1 maand. (slechts ter adres controle)
- In geval van bedrijf of vereniging dient u tevens een uittreksel van de kamer van koophandel (niet ouder dan één jaar) te overleggen.
Zonder deze papieren geven wij u geen apparatuur mee!

- Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld, zijn afhaalprijzen per dag inclusief BTW. Betaling huurbedrag en borg, direct bij aanvang huurperiode. De borgsom wordt in de winkel aangegeven. De borgsom krijgt u terug bij inlevering van de apparatuur .
- Wanneer u de apparatuur komt ophalen, zorg er dan voor dat er u voldoende ruimte heeft in uw auto. Open aanhangwagens worden NIET toegestaan voor het transporteren van onze apparatuur.  Eventuele schade en/of onkosten die te wijten zijn aan onjuist of ondeskundig gebruik, worden op de huurder verhaald.
- Apparatuur wat verbruiksmiddelen nodig heeft, wordt zonder verbruiksmiddel aangeboden. U kunt dit zelf aanschaffen in onze winkel.
- Als u de apparatuur laat bezorgen dient u zich vooraf per mail (of post) te legitimeren middels paspoort of rijbewijs en een kopie van bank- of giroafschrift en bij het afleveren van de apparatuur dient u zich ook te legitimeren.

- Als u de apparatuur laat bezorgen, dient de volledige betaling en borg, drie dagen voor de bezorging op onze bankrekening te zijn ontvangen. U dient bij de betaling het debiteurnummer en het factuur nummer te vermelden.
- Bij gedeelte of geheel niet retourneren van de gehuurde apparatuur is de verhuurder verplicht de nieuwwaarde van de gehuurde apparatuur volledig te vergoeden.

 

Weekend = zaterdag ophalen en dinsdag retour brengen.

 

U kunt reserveren via telefoon of email:
072-5117739 (filiaal Alkmaar)
0251-215191 (filiaal Beverwijk)
Email: info@smorenberg.com.