Wi-Fi smart bewegingssensor Vergroten

Wi-Fi smart bewegingssensor

Nedis

031056Direct leverbaar via onze webshop, vandaag verstuurd.

Nieuw

Deze slimme Wi-Fi-bewegingssensor (met een bereik van 10 meter over een detectiegebied van 120 graden) kan worden gebruikt als onderdeel van een draadloos beveiligingssysteem of simpelweg voor het inschakelen van apparaten wanneer u de kamer binnenkomt. 
Eenvoudig te installeren

Meer details

€ 29.95

incl. BTW

Installeren is uiterst eenvoudig; u sluit hem simpelweg aan op uw Wi-Fi-router voor bediening via uw smartphone of tablet en voor het sturen van waarschuwingen naar uw toestel. 
Koppel met andere producten
Hij kan ook worden gekoppeld aan andere toestellen en apparaten uit het Nedis® SmartLife-assortiment om gebeurtenissen te activeren, zoals het licht inschakelen, wanneer iemand een kamer binnenkomt.
Over Nedis® SmartLife
Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals gloeilampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk, .is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.
Of u nu op zoek bent naar één slimme gloeilamp of contactdoos, of uw hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

Eigenschappen

• Krachtige PIR-bewegingssensor - biedt 10 m dekking over een bereik van 120o
• Kan worden gebruikt als een op zichzelf staand beveiligingsproduct 
• Kan eenvoudig worden gekoppeld aan andere Nedis® SmartLife-producten om een sfeer te activeren wanneer iemand een kamer binnenkomt

Draadloze technologie

Wi-Fi

Kenmerken

Fraude detectie

Kleur

Wit

Stekkertype

Euro / Type C (CEE 7/16)

Antenna gain

3 dBi

App beschikbaar voor

Android™ & iOS

Bedrijfstemperatuur

-10 - 45 °C

Detectiebereik

10 m

Detectiehoek

120 °

Frequentiebereik

2400 - 2483.5 MHz

Ingangsspanning

5 VDC

Max. radio transmit power

20 dBm

Type batterij

2x CR123A

Kleur Wit
Type Wifi Smart PIR
Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.