INSTALLATIE & STORINGEN


Satelliet: 

Voor een goede satellietinstallatie bent u bij ons aan het juiste adres.
Een satellietinstallatie biedt u vele voordelen zoals onder andere het grote aanbod HD zenders.
Wij kunnen u adviseren welke installatie het beste bij u past, hierin bieden wij een ruime keuze aan schotels en randapparatuur.
Als u bij ons een compleet satellietschotelpakket aanschaft dan zit daar uiteraard een uitgebreide handleiding bij. Met deze handleiding willen wij het u mogelijk maken de satellietschotel zelf te monteren. Maar het is niet ieders hobby om zelf een satellietschotel te installeren. Daarom willen wij u graag van dienst zijn om uw schotel te monteren, te installeren en af te regelen. Ook zijn er combinaties mogelijk; u monteert de schotel en legt de benodigde kabel. Wij komen dan langs om de schotel optimaal voor u uit te richten. Wij doen dat op locatie tegen een scherp tarief. Zo bent u er zeker van dat u straks van een optimaal ontvangst geniet!

Wilt u uw installatie uitbreiden of heeft u problemen? Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht. 


Wanneer u uw camper of caravan wilt laten voorzien van een (automatische) schotelantenne doen wij dat het liefst bij onze vestiging in Alkmaar.
Het is dan het mooiste als u bij ons op tijd aanwezig kunt zijn.
Samen met u bekijken wij de situatie en gaan wij aan de slag.
U bent dan in de gelegenheid om lopend of fietsend het gezellige centrum van Alkmaar te bezoeken.
Als wij gereed zijn met de werkzaamheden nemen wij telefonisch contact met u op.
Ook voeren wij software updates uit voor bestaande automatische systemen, zoals Oyster, Teleco, Travelvision, Bente en meer. Neem van te voren contact met ons op over uw bestaande automatische installatie. 


Kabeltelevisie: 

Beschikt u over een kabeltelevisie aansluiting van Ziggo?
Velen kijken nog analoog, maar wist u dat Ziggo ook een geheel vrij digitaal pakket doorgeeft?
Hier heeft u geen smartcard en CI module voor nodig.
Uw TV dient wel te beschikken over een DVB-C tuner om dit pakket te kunnen ontvangen.
Met een smartcard en CI module kunt u beschikken over de HD zenders die Ziggo in zijn pakket heeft.
Wel is het tegenwoordig heel belangrijk dat uw binnenbekabeling beantwoordt aan de huidige eisen.
“Oude” kabels en plastic pluggen zijn vaak niet stralingsdicht, wat betekent dat allerlei storende signalen op de bekabeling binnenkomt.
Wij hebben alle benodigde kabels en connectoren in ons assortiment, terwijl wij ook op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van signaaldistributie.
Wij hebben uiteraard een uitgebreid assortiment versterkers en verdelers teneinde uw internetmodem en meerdere TV toestellen te kunnen aansluiten.
Komt u er zelf niet uit? Wij beschikken over geavanceerde meetapparatuur om op locatie storingen snel en adequaat te lokaliseren en op te lossen.
Met name het video on demand van de kabelexploitanten vraagt zeer nauwkeurige aansluitingen en aanpassingen welke wij voor u kunnen verzorgen. 

Camerabeveiliging: 

CCTV (camera’s) installaties zijn helaas tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving.
We worden overal in de gaten gehouden, en zelfs ons eigen bezit ontkomt hier niet aan.
Onderzoeken hebben uitgewezen dat de aanwezigheid van camera’s beslist afschrikkend werkt, terwijl het voor velen onder ons een geruststellend gevoel geeft.
Met een combinatie van recorder, camera’s en monitor bent u in staat om uw huis of bedrijfspand zo nodig 24 uur per dag in de gaten te houden.
De harddisk recorder neemt alle beelden keurig voor u op, zodat u deze (indien nodig) terug kunt kijken.
Ook kunt u de recorder aansluiten op uw router, zodat u via de smartphone, tablet, laptop of computer ook op afstand uw eigendommen in de gaten kunt houden.
De camera’s zijn leverbaar in diverse prijsklassen. Zowel analoog als HD.
De ontwikkeling van HD heeft zeker niet stilgestaan, zodat u voor een acceptabele prijs al een CCTV installatie in HD kwaliteit in huis kunt hebben.
Een beetje handige doe-het-zelver kan onze camerasystemen zelf installeren, maar ook diegenen die daar liever niet aan beginnen kunnen bij ons terecht.

Digitenne: 

Wist u dat u via Digitenne gratis NPO 1, NPO 2, NPO 3 en een regionale zender kunt ontvangen?
Als u bij ons een digitenne pakket aanschaft dan zit daar uiteraard een uitgebreide handleiding bij. Met deze handleiding willen wij het u mogelijk maken de Digitenne set zelf te monteren. Mocht u er echt niet uitkomen, dan kunt u gebruik maken van onze buitendienst. Wij doen dat op locatie tegen een scherp tarief.

Satelliet zakelijke markt: 

Diverse instellingen zoals onder andere ziekenhuizen, verzorgingshuizen, hotels en campings beschikken over een eigen satellietontvangststation.
Wellicht denkt u ook na over de mogelijkheid om een dergelijke installatie aan te (laten) brengen.
Met name in Noord Holland is het voor hotels en campings de uitgelezen mogelijkheid om de vele Duitse gasten op veel Duitse programma’s te kunnen trakteren. Ook een eigen huiskrant behoort tot de mogelijkheden.
De prijs per aansluiting ligt vaak lager dan u bij Ziggo betaalt.
In de loop der jaren mogen wij al vele tevreden gebruikers van een dergelijke installatie tot onze klantenkring rekenen.
Kleine systemen en grotere headends waarbij service op afstand (via internet) mogelijk is.
Voor aanleg, reparatie en uitbreiding van een dergelijk satellietsysteem kunt u uiteraard bij ons terecht. 


Kabeltelevisie zakelijk markt: 

Diverse instellingen zoals onder andere ziekenhuizen, verzorgingshuizen, hotels en campings beschikken over een SOP (signaal overname punt) van Ziggo.
Na dit SOP wordt dan het eigen systeem aangesloten.
Desgewenst wordt de interne installatie uitgebreid met een intern kanaal voor bijvoorbeeld een kabelkrant of een kerklijn.
Ziggo heeft echter wel zijn beperkingen in de analoge doorgifte.
Maar tegenwoordig kunnen we ook de signalen digitaal doorgeven.
In de loop der jaren mogen wij al vele tevreden gebruikers van een dergelijke installatie tot onze klantenkring rekenen.
Tegenwoordig komt er al meer vraag naar de implantatie van de nieuwe mogelijkheden van de kabelexploitant, zoals  video on demand en internet in het interne kabelsysteem.
Dergelijke aanpassingen vragen geavanceerde versterkers en een uitgebalanceerd leidingnet.
Deze aanpassingen verzorgen wij graag voor u. Graag maken wij ter plaatse bij u of bij ons in de winkel, een passende aanbieding voor u.

Ons werkgebied bestrijkt geheel Nederland!

Neem gerust contact met ons op!


Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.