Satelliet particulier: 

Voor een goede satellietinstallatie bent u bij ons aan het juiste adres.
Een satellietinstallatie biedt u vele voordelen zoals onder andere het grote aanbod HD zenders.
Wij kunnen u adviseren welke installatie het beste bij u past, hierin bieden wij een ruime keuze aan schotels en randapparatuur.
Als u bij ons een compleet satellietschotelpakket aanschaft dan zit daar uiteraard een uitgebreide handleiding bij. Met deze handleiding willen wij het u mogelijk maken de satellietschotel zelf te monteren. Maar het is niet ieders hobby om zelf een satellietschotel te installeren. Daarom willen wij u graag van dienst zijn om uw schotel te monteren, te installeren en af te regelen. Ook zijn er combinaties mogelijk; u monteert de schotel en legt de benodigde kabel. Wij komen dan langs om de schotel optimaal voor u uit te richten. Wij doen dat op locatie tegen een scherp tarief. Zo bent u er zeker van dat u straks van een optimaal ontvangst geniet!

Wilt u uw installatie uitbreiden of heeft u problemen? Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht. 

Wanneer u uw camper of caravan wilt laten voorzien van een (automatische) schotelantenne doen wij dat het liefst bij onze vestiging in Alkmaar.
Het is dan het mooiste als u bij ons op tijd aanwezig kunt zijn.
Samen met u bekijken wij de situatie en gaan wij aan de slag.
U bent dan in de gelegenheid om lopend of fietsend het gezellige centrum van Alkmaar te bezoeken.
Als wij gereed zijn met de werkzaamheden nemen wij telefonisch contact met u op.
Ook voeren wij software updates uit voor bestaande automatische systemen, zoals Oyster, Bente en meer. Neem van te voren contact met ons op over uw bestaande automatische installatie. 

Satelliet zakelijk: 

Diverse instellingen zoals onder andere ziekenhuizen, verzorgingshuizen, hotels en campings beschikken over een eigen satellietontvangststation.
Wellicht denkt u ook na over de mogelijkheid om een dergelijke installatie aan te (laten) brengen.
Met name in Noord Holland is het voor hotels en campings de uitgelezen mogelijkheid om de vele Duitse gasten op veel Duitse programma’s te kunnen trakteren. Ook een eigen huiskrant behoort tot de mogelijkheden.
De prijs per aansluiting ligt vaak lager dan u bij Ziggo betaalt.
In de loop der jaren mogen wij al vele tevreden gebruikers van een dergelijke installatie tot onze klantenkring rekenen.
Kleine systemen en grotere headends waarbij service op afstand (via internet) mogelijk is.
Voor aanleg, reparatie en uitbreiding van een dergelijk satellietsysteem kunt u uiteraard bij ons terecht. 


Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.