9-Kanaals voedingsunit, 12V DC / 5A met Auto-reset functie (voor camera's te gegruiken, etc.) Vergroten

9-Kanaals voedingsunit, 12V DC / 5A met Auto-reset functie (voor camera's te gegruiken, etc.)

220223Direct leverbaar via onze webshop, vandaag verstuurd.

Nieuw

Deze zeer efficiente CCTV voedingskasten bieden een professioneler alternatief voor de individuele adapters.
Met deze oplossing heeft men nog maar één stopcontact in de buurt nodig, terwijl dit anders 9 stopcontacten dienen te zijn!
Elke uitgang bevat zijn eigen zekering.

Meer details

€ 59.95

incl. BTW

Standaard wordt deze kast in de fraaie zwarte kleur geleverd. De grijze uitvoering is mogelijk op aanvraag en zal vrijwel nooit standaard op voorraad liggen. Zwart heeft een professionelere uitstraling en kan overal worden toegepast, vandaar dat er voor dit model is gekozen. Tevens is het model nog handmatig te verstellen naar 110V, standaard staat deze natuurlijk op 230V.

Aan de achterzijde van dit model zitten doorvoeren zodat er kabels kunnen worden ingevoerd vanuit een gat uit de muur. Tevens zijn er mogelijkheden voor kabelinvoer aan de onderzijde en aan de rechterkant van de kast. 

De uitgangsspanning kan worden verhoogd naar een hogere waarde door middel van de potmeter. Hierdoor kan men langere afstanden overbruggen ervoor zorgen dat de juiste spanning bij de betreffende camera komt.

Maat 9 - kanaals
Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.