Aanbieding! Nieuw Travel Vision R7 flat 51 x 51 cm. Volautomatisch draagbaar vlak satelliet systeem (voor wie gemak wil) Vergroten

Travel Vision R7 flat 51 x 51 cm. Volautomatisch draagbaar vlak satelliet systeem (voor wie gemak wil)

Travel Vision

010630Direct leverbaar via onze webshop, vandaag verstuurd.

Nieuw

Vlakantenne (51 cm) met twin lnb

Met de compacte Travel Vision R7-FLAT heeft het bedrijf een 51 cm grote vlakantenne aan het assortiment toegevoegd. De schotelantenne op statief is voorzien van een twin lnb, waarop 2 satellietontvangers worden aangesloten. Handig als u op 2 televisies wilt kijken, maar ook als u met 1 ontvanger wilt kijken en opnemen tegelijk. Bij de Travel Vision R7-FLAT zit een bedieningsmodule met Nederlandstalig display en 14 voorgeprogrammeerde satellieten. De lithium accu heeft u alleen nodig om de schotelantenne uit te richten (dit duurt doorgaans 3 minuten), volledig opgeladen gaat hij ongeveer 1 uur mee.

Meer details

€ 1,449.00

incl. BTW

€ 1,495.00 incl. BTW

-€ 46.00


Voorraad van onze winkels:

Aansluiten met meegeleverde coaxkabel

De set bestaat uit een vlakantenne, statief, bedieningsmodule en een 15 meter lange coaxkabel. Met deze kabel sluit u de schotelantenne aan op een HD satellietontvanger (niet meegeleverd). Met een druk op de knop vindt u vervolgens de gewenste satelliet.

Module opbergen tegen diefstal

In de bedieningsmodule van de Travel Vision R7-FLAT zitten o.a. de elektronica en motoren. Zonder deze module is de set waardeloos voor onverlaten. Als u de module opbergt, kunt u de vlakantenne met een gerust hart buiten laten staan terwijl u naar haarscherpe satelliet televisie kijkt.

Weerbestendig kunststof

De schotelantenne is gemaakt van hoogwaardig kunststof en bestand tegen alle weersomstandigheden zoals regen en wind. Vuiligheid is makkelijk af te poetsen.

Travel Vision R7-FLAT in het kort

  • 51 cm vlakantenne

  • Twin lnb

  • 15 meter coaxkabel (75 Ohm, dubbel afgeschermd)

  • Gewicht: 11,6 kg

  • Batterijduur: +/- 1 uur

  • 14 voorgeprogrammeerde satellieten

  • Nederlandstalig display

  • 2 jaar garantie

Accepteren

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.